dijous, 11 d’octubre del 2012

Promoció d’entrades per a les penyes

Acord entre el club i la FCPE per incentivar el ple en la zona de penyes de l’Estadi RCDE en el partit contra el Rayo Vallecano 

El RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes de l’entitat (FCPE) han arribat a un acord per dur a terme una promoció especial per a la venda d’entrades en el sector de penyes de l’Estadi RCDE en el proper partit contra el Rayo Vallecano. 

L’objectiu d’aquesta promoció és incentivar la presència a l’Estadi de penyistes de tots els orígens, aprofitant l’horari de tarda (diumenge, 16 h.) i la importància del partit per al nostre primer equip. En concret, es vendran entrades a 15€ exclusivament per a la zona de penyes de l’Estadi de Cornellà-El Prat, a la grada de Gol Cornellà Superior, des del sector 207 al 214. 

Les entrades es podran comprar i/o reservar a través de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol. A més, a les taquilles de l’Estadi també es podran adquirir el mateix diumenge a partir de les 10h del matí fins a l’inici del mateix presentant el carnet de soci de qualsevol penya oficial del RCD Espanyol. 

Cal destacar, a més, que part de la recaptació resultant de la venda d’entrades fruit d’aquest acord anirà destinada a sufragar l’ambiciós projecte de l’Estàtua de l’Afició, endegat per la FCPE i que serà inaugurada properament.

Font informació: RCDE 


                                   

                              RCD ESPANYOL vs RAYO VALLECANO
                              Dia Diumenge 21 Octubre 2012
                              Hora 16:00
                              Lloc Estadi RCDE
                              Retransmissió Canal+ L/GOL T


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada